Македонски  |  English

Производи: Ентериер

Tresor

КАРАКТЕРИСТИКИ
TRÉSOR BASE е производ за внатрешна употреба добиен со комбинирање смоли во водена емулзија, избрани пигменти и специјални додатоци кои гарантираат ...

Погледни производ