Македонски  |  English

Производи: Ентериер

BetoCoat Mozaik

BetoCoat (Akrylat/Silicate/Mosaik) Фасаден Малтер

Намена
BetoCoat (Akrylat/Silicate/Mosaik) е пастозен Фасаден Малтер на водена база кој е на ...

Погледни производ

Beto Coat Travertine

BetoCoat Travertine

Намена
BetoCoat Travertine е специјален декоративен малтер на водена база кој овозможува креирање на ефект на природен камен-травертин. Во ...

Погледни производ

Alg & MögeltVätt

Alg fasad & MögeltVätt- средство за дезинфекција и матирање

Alg & MögeltVätt e ефективен агенс за чистење на водена база. Се користи на надворешни површини ...

Погледни производ

MicroDISPERSER

MicroDisperser- Акрилен прајмер-подлога

Намена
MicroDisperser е акрилен транспарентен прајмер на водена база. Се користи за ...

Погледни производ

VaggLasyr

VäggLasyr е лазурна боја на водена база/полу-мат

Намена
VäggLasyr е лазурна боја на водена база која се користи за креирање на деко ...

Погледни производ

Parla Decor

Pärla Decor е бисерна боја на водена база за ентериери

Намена
Pärla Decor е бисерна боја на водена база за постигнување на декоративни бисерни или к ...

Погледни производ

MultiMATT

Multi MATT - алкидна мат боја за покривање на флеки

Намена
MultiMATT V е алкидна мат боја на водена база наменета за грундирање на внатрешни ...

Погледни производ

Marmor Décor

Marmor Decor декоративна паста на водена база за ентериери

Намена
Marmor Decor е декоративен акрилен кит на водена база кој се користи за пос ...

Погледни производ

InneVagg 25 Aqua

Намена
InneVÄGG 25 Aqua е доста отпорна водоотпорна, водоперива боја на водена база наменета за грундирање и завршна обработка на внатрешни ѕидови и плафони во влаж ...

Погледни производ

Проект 20

Намена
Projekt 20 е внатрешна полу сјајна - ултра сатен латекс боја со многу висок квалитет. Водоперива боја на водена база со и ...

Погледни производ

Проект 07

Намена
Projekt 07 е внатрешна полу-мат (сатен) латекс боја со многу висок квалитет. Водоперива боја на водена база со исклучителни карактеристики на полност и покривна м ...

Погледни производ

Проект 04

Намена
Projekt 04 е внатрешна мат латекс боја со многу висок квалитет. Водоперива боја на водена база со исклучителни карактеристики на полност и покрив ...

Погледни производ

Селекта

Намена

Selecta АКРИЛНА е мат боја на водена база за грундирање и завршна обработка на ѕидови и плафони на суви места во внатрешни простории кои имаат помали потреби о ...

Погледни производ