Македонски  |  English

Производи: Ентериер

GrundOlja

GRUNDOLJA - уље за импегнација и заштита на дрво

Намена
GRUNDOLJA е транспарентно чисто уље за надворешна и внатрешна примена, а се ...

Погледни производ

Tralasyr

TRÄLASYR e тиксотропична алкидна транспарентна  лазурна боја за дрво

Намена
TRÄLASYR e тиксотропична алкидна лазурна ...

Погледни производ

PanelLACK15

Panel LACK 15

Намена
PanelLACK 15 е еколошки безбоен мат лак на водена база наменет за внатрешна употреба на дрвени панели на ѕидови или плат ...

Погледни производ

MastarLACK 70

MastarLack 70- емајл за дрво и медијапан -Сјаен

Намена
MästarLACK 70 V e емајл на водена база креиран да ги исполни највисоките барања з ...

Погледни производ

MastarLACK 40

MästarLACK 40 V

Намена
MästarLACK 40 V e емајл на водена база креиран да ги исполни највисоките барања за полна структура, мазност ...

Погледни производ

Lacknafta

LackNafta-деароматизиран еко-растворувач

LackNafta  е деароматизиран еко- растворувач. Се користи за чистење на алат и разредување на следните производи ...

Погледни производ

Alg & MögeltVätt

Alg fasad & MögeltVätt- средство за дезинфекција и матирање

Alg & MögeltVätt e ефективен агенс за чистење на водена база. Се кори ...

Погледни производ

Ymer V - Uteacrylat

Ymer V - UteAkrylat -акрилна боја за дрво и метал на водена база-полу сјајна

Намена
Ymer V ( поранешен назив UteAkrylat) е полу-сјај ...

Погледни производ

UteGrund

UTEGRUND е тихотропична основна алкидна боја за дрво на база на еко растворувач.

Намена
UTEGRUND е тихотропична основна боја на база на еко растворувач. Базир ...

Погледни производ

Solid V

Solid V -алкидна боја за дрво - полу сјајна

Намена
Solid V е алкидна полу-сјајна боја на водена база за надворешни дрвени површини. Погодна е ...

Погледни производ