Македонски  |  English
 • Нови декоративни материјали

  АД Игма Инжиниренг ви ги претставува новите декоративни материјали.

  Прочитај повеќе

 • А.Д.Игма инженеринг

  ...

  Прочитај повеќе

Актуелни производи / решенија

Игма инженеринг

А.Д.Игма инженеринг-Скопје    

А.Д.Игма инженеринг е основана 1993година во Скопје како Акционерско друштво во приватна сопственост.

 

А.Д.Игма инженеинг -Скопје во редовен работен однос има кадар што може да проектира, раководи, врши надзор и контрола на изведувачките работи како и кадар за оперативно-фазно водење на работите.

А.Д.Игма инженеринг за потребите на својата производна дејност располага со следните капацитети:

1.Производна  единица бр.1 с.Кадино-Ско ...

Прочитај повеќе

Форум

 • Енергетика
  АД Игма Инжинеринг - Енергетика
 • FMT
  АД Игма Инжинеринг - FMT
 • Машинство
  АД Игма Инжинеринг - Машинство
 • Matox
  АД Игма Инжинеринг - Matox

Наши Клиенти / Партнери