Македонски  |  English

Производи: Ентериер

Beto Coat Travertine

BetoCoat Travertine

Намена
BetoCoat Travertine е специјален декоративен малтер на водена база кој овозможува креирање на ефект на природен ка ...

Погледни производ

BetoCoat Mozaik

BetoCoat (Akrylat/Silicate/Mosaik) Фасаден Малтер

Намена
BetoCoat (Akrylat/Silicate/Mosaik) е пастозен Фасаден Малтер на водена база кој е на ...

Погледни производ

BetoPrime

Beto Prime- силикатна подлога

Намена
BetoPrime е силикатна подлога за надворешна употреба на минерални подлоги (малтер,бетон,цигла и други). ...

Погледни производ

BetoPaint

BetoPaint

Намена
BetoPaint е паропропусна мат боја на водена база за надворешна примена на материјали со минерални состојки (малтер,бетон,циг ...

Погледни производ